Piadina: skanesnių sumuštinių tikrai nebūsite ragavę!
28,97 €
Į krepšelįPiadina: skanesnių sumuštinių tikrai nebūsite ragavę!
Ar jūs kada nors bandėte tobulą sumuštinį? Ir svarbiausia, neteks ilgai užsibūti virtuvėje tam, kad pasigamintumėte šiuos tobulo skonio, traškius ir kartu labai sultingus sumuštinius. Piadina pačius kukliausius ingredientus paverčia kažkuo džiuginančiu gomurį ir skaniu – sklindančio piadina kepimo ant karštos keptuvės kvapo užtenka, kad kiekvienas susižavėtų….Tai gali būti puikus patiekalas šeimos ar draugų vakarienei, kai kiekvienas gali pasiruošti savo piadiną su jam labiausiai patinkančiais skoniais. Tai gali būti smagus kūrybinis potyris mažiesiems jūsų šeimos nariams! Yra daugybė piadinos įdarų!
8-10 porcijų
Jums reikės:
- 500 g kvietinių miltų (geriausia, jei turite 00 kategorijos);
- 2 šaukšteliai kepimo miltelių;
- 1 šaukštelis smulkios druskos;
- 50 ml alyvuogių aliejaus arba 80 g sviesto
- 150 ml pieno (geriau naudoti riebesnį)
- 150 ml šilto vandens
Gamybos eiga:
-
-
- Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, tada sudėkite alyvuogių aliejų arba minkštą sviestą, supilkite pieną ir vandenį ir užminkykite minkštą elastingą tešlą. Pasistenkite paminkyti bent 8-10 minučių. Suformuokite iš tešlos rutulį, įsukite į maistinę plėvelę ir palikite tešlą apie pusvalandį pailsėti.
- Tešlą padalinkite į 8-10 dalių priklausomai nuo keptuvės dydžio. Kiekvieną dalį iškočiokite į kuo plonesnį (2-3 mm plonumo) paplotėlį ir, subadę šakute, kepam ant maksimalios kaitros sausoje keptuvėje po 1.5-2 min. iš abiejų pusių. Paliekame atvėsti. Vos iškepusios piadinos labai traškios, o mums reiks jas lenkti pusiau.
- Įdarykite piadinas savo pasirinktais įdarais, perlenkite perpus, patiekite perpjovę pusiau, arba į daugiau dalių. Ir niekada nesuklysite, pašlakstę kiekvieną įdarą ypač tyru alyvuogių aliejumi, pabarstę gerais pipirais ir druska (jei tinka). Atminkite, kad gera piadina – ta, kurioje neperkrauta pernelyg daug įdarų!
- Mūsų mėgstami piadina įdarai:
- Buivolės pieno mozzarella di bufala+ pomidorai (švieži arba nuostabūs pusiau džiovinti Paglione pomidorai alyvuogių aliejuje)+ pesto Genovese;
- Burrata sūris+perpjauti maži pomidoriukai+grilintos cukinijos juostelės;
- Parma + figos + mėlynojo pelėsio sūris Gorgonzola Dolce+ rukola;
- Straciatella sūris + cullata vytintas kumpis+ žiupsnelis sultenes salotų;
- Straciatella sūris + lengvai parūkyta lašiša+ žiupsnelis mišrių salotų;
- Tunas + pomidorai + rukola;
- Mortadela+kriaušė+ mėlynojo pelėsio sūris Gorgonzola Dolce…
-
Buon Appetito!
Jums reikės
Liko: 3
Į krepšelį
APSIPIRKTI
DAUGIAU RECEPTŲ
Lengvai pagaminamas keptas aštuonkojis
Švelnus, lengvai pasūdytas ir neįtikėtinai skaniai apskrudęs... Aukščiausios klasės restoranas...
Piadina: skanesnių sumuštinių tikrai nebūsite ragavę!
Piadina pačius kukliausius ingredientus paverčia kažkuo džiuginančiu gomurį ir skaniu...
Itališka šakšuka su pancetta
Itališka šakšukos versija, paskaninta sultingąja tradicine pancetta. Tikra energijos bomba...
Robiola Occelli® itališkas sūrio tortas su vyšniomis
Fantastiškas sūrio tortas, kuris derinyje su vyšniomis tiesiog tirpsta burnoje.
Rudeniškos keptų moliugų, burrata sūrio ir pesto salotos
Nuostabiai kreminė burrata ir minkštas bei švelnus, burnoje tirpstantis keptas...
Aromatingas sviestas: 3 receptai, kurie tikrai nenuvils
Vienintelis ir nepakartojamas, pelnęs geriausio pasaulyje sviesto titulą – ,,Beppino...
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.