Lengvai pagaminamas keptas aštuonkojis

Švelnus, lengvai pasūdytas ir neįtikėtinai skaniai apskrudęs… Aukščiausios klasės restoranas Jūsų namuose. Ar gali būti geriau? Pasirodo, gali! Kadangi, pas mus galėsite įsigyti jau išvirtą, puikų aštuonkojį, atkeliavusį tiesiai iš Viduržemio jūros. Todėl gaminimas taps dar paprastesnis, o patiekalas dar skanesnis! Atsiplaiduokite su puikiu maistu, gera kompanija ir mėgstamo vyno taure!

6 porcijos

Jums reikės:

  1. 800g aštuonkojo čiuptuvų
  2. Alyvuogių aliejus
  3. 2 česnako skiltelės (labai smulkiai susmulkintas arba sutrintas)
  4. 3-4 šaukštai citrinų sulčių
  5. Šviežiai malti juodieji pipirai
  6. ½ šaukštelio džiovinto raudonėlio
  7. Ryšulėlis petražolės/kalendros

Gamybos eiga:

  1. Iš pradžių 10-60 min pamarinuojame aštuonkojį. Į indelį sudedame išspaustą česnaką, citrinų sultis, pipirus, susmulkintą petražolę/kalendrą, raudonėlį, apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Palikite pasimarinuoti.
  2. Įkaitinkite grilių arba grill-keptuvę iki vidutinio karščio. Sudėkite aštuonkojo čiuptuvus ir pakepkite kiekvieną puse 2-3 minutes, iki apskrus.
  3. Patiekite su mėgstamu garnyru. Rekomenduojame pateikti su mėgstamomis salotomis, keptomis mažosiomis bulvytėmis ar šilkine bulvių koše.

Buon Appetito!

Jums reikės

-
+
11,98 
Į krepšelį
APSIPIRKTI

DAUGIAU RECEPTŲ

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Lengvai pagaminamas keptas aštuonkojis”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *