Aromatingas sviestas: 3 receptai, kurie tikrai nenuvils
23,89 €
Į krepšelįAromatingas sviestas: 3 receptai, kurie tikrai nenuvils
Vienintelis ir nepakartojamas, pelnęs geriausio pasaulyje sviesto titulą – ,,Beppino Occelli“ sviestas. Nors ir labai gardžiai tirpstantis burnoje, tačiau pasitelkus keletą paprastų ingridientų galime pagaminti kai ką išties nepakartojamo. Aromatingas sviestas gurmaniškoje virtuvėje gali būti pritaikomas daugeliu skirtingų būdų, tereikia pasitelkti truputį fantazijos. Puikiai tiks vieno kąsnio sumuštinukų gamybai, paskaninti bruschetta, kaip bazė risotto patiekalams, pakylėti žuvies ir mėsos patiekalus į kitą lygį.
Paruošti aromatingą sviestą namie visai nesunku. Pabandykite ir įsitikinkite patys. O kad būtų paprasčiau pateiksime Jums kelis mūsų labai pamėgtus receptus! Vieną su žolelėmis, vieną su chilli pipiriukais ir kitą su trumais. Trys skirtingi, skanūs ir labai įvairiai virtuvėje pritaikomi gurmaniški pagardai.
Aromatingas sviestas su žolelėmis
Jums reikės:
- 200g ,,Beppino Occelli“ sviesto,
- skiltelės česnako, 20g baziliko, 20g petražolės, 20g laiškinių svogūnų.
Gamybos eiga:
- pirmiausia atšildykite sviestą iki kambario temperatūros.
- Kol sviestas tirps kruopščiai susmulkinkite žoleles, pasiruoškite spaustuvą česnako skiltelei. Sviestui atšilus, sudėkite jį į dubenėlį ir maišykite iki kol jis įgaus kreminę, minkštą konsistenciją.
- Tuomet sudėkite žoleles ir išspauskite česnaką, įpilkite šlakelį aliejaus ir viską kruopščiai išmaišykite.
- Paimkite aliuminio folijos ir sudėkite sviestą į ją, suformuokite cilindro formą ir padėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms.
Chilli aromatingas sviestas
Jums reikės:
- 100g ,,Beppino Occelli“ sviesto,
- 1 arbatinio šaukštelio sausų chilli miltelių.
Gamybos eiga:
- pirmiausia atšildykite sviestą iki kambario temperatūros. Sviestui atšilus, sudėkite jį į dubenėlį ir maišykite iki kol jis įgaus kreminę, minkštą konsistenciją.
- Tuomet įmaišykite chillli miltelius. Jei mėgstate aštriau, pagal skonį įsidėkite daugiau. Gerai išmaišykite.
- Paimkite aliuminio folijos ir sudėkite sviestą į ją, suformuokite cilindro formą ir padėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms.
Aromatingas sviestas su trumais
Jums reikės:
- 100g ,,Beppino Occelli“ sviesto,
- 50g juodojo trumo.
Gamybos eiga:
- pirmiausia atšildykite sviestą iki kambario temperatūros.
- Jeigu naudojate šviežią – per tą laiką apvalykite trumą, kad būtų švarus. Jeigu Giuliano tartufi jau paruoštą pjaustytą trumą, tiesiog pasiruoškite induką.
- Sviestui atšilus, sudėkite jį į dubenėlį ir maišykite iki kol jis įgaus kreminę, minkštą konsistenciją. Labai plonais grežinėliais įtarkuokite trumą ir įdėkite žiupsnelį druskos. Gerai išmaišykite.
- Paimkite aliuminio folijos ir sudėkite sviestą į ją, suformuokite cilindro formą ir padėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms.
Buon Appetito!
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.