Išparduota

Kaštonų lapuose brandintas avies ir karvės pieno sūris

5,50 

Svoris
80 g

5,50 

Išparduota

Išvalyti

Sūris nuo 18 iki 24 mėnesių brandinamas „Beppino Occelli “ sūrinės rūsiuose Pjemonte, vėliau susukamas į kaštonų lapus, suteikiančius jam unikalų, tik šiam sūriui būdingą ir nepakartojamą skonį. Tikrai išskirtinis produktas, labai ekstravagantiškas dėl kaštonų lapų aromato, bet kartu ir labai elegantiškas. Sūris puikiai tiks kaip užkandis derinant su raudonais vynais bei su aukštos kokybės tamsiuoju alumi. Taip pat rekomenduojame išmėginti gurmaniškų patiekalų gamybai, pažadame – nenuvils!

Tam, kad atsiskleistų sūrio skonis bei aromatas, prieš pateikiant, sūrį rekomenduojame palaikyti kambario temperatūroje bent 20-30min.

“Beppino occeli”  sūrius gamina laikantis šimtus metų, karta iš kartos perduotų sūrių gamybos tradicijų. Būdami tikri vizionieriai nebijo eksperimentuoti, todėl jų sukuriamuose sūriuose jaučiamis ne tik praeities skoniai ir aromatai, bet ir unikali, tik šiai sūrinei būdinga receptūra. Tai skonis, kurio negalima nupasakoti…Paragaukite!

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kaštonų lapuose brandintas avies ir karvės pieno sūris”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Platesnis prekės aprašymas

Karvės pienas (pieno kilmė: Italija) (49,3%), avies pienas (pieno kilmės šalis: Italija) (49,3%), jūros druska, fermentai, padengtas kaštono lapais (nevalgomi).

 

Papildoma informacija

Svoris

Laikymo sąlygos

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė 1736 KJ / 415 Kcal, riebalai 35 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrūs 0 g, baltymai 25 g.