NIVELLINA švelnios gorgonzola ir maskarpone sūris

6,87 22,90 

Svoris
300 g

6,87 22,90 

Išvalyti

Tai ypatingas, kreminės tekstūros ir charakteringo, tačiau švelnaus skonio sūris, kuris patinka net ir patiems išrankiausiams kritikams! Nivellina yra sloksniuojama naudojant dviejų klasikinių itališkų sūrių kombinaciją – Gorgonzola Dolce ir Mascarpone. Gorgonzola sūrio charakteringą skonį puikiai papildo švelnus ir minkštas Mascarpone sūris.

Nivellina sūris išskirtinio skonio užkandis prie vyno, tinka užtepti ant skrebučio ar valgyti kartu kriaušėmis ar vynuogėmis. Taip pat ypač tiks su makaronais bei keptomis daržovėmis.

Pagaminta Latteria di Cameri sūrinėje, puoselėjančioje sūrio gamybos tradicijas ir kaupiančią laiko patikrintą patirtį nuo 1914-ųjų.

Sūris sveriamas, mažiausias kiekis 300 g.

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “NIVELLINA švelnios gorgonzola ir maskarpone sūris”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Tai ypatingas, kreminės tekstūros ir charakteringo, tačiau švelnaus skonio sūris, kuris patinka net ir patiems išrankiausiams kritikams! Nivellina yra sloksniuojama naudojant dviejų klasikinių itališkų sūrių kombinaciją – Gorgonzola Dolce ir Mascarpone. Gorgonzola sūrio charakteringą skonį puikiai papildo švelnus ir minkštas Mascarpone sūris.

Nivellina sūris išskirtinio skonio užkandis prie vyno, tinka užtepti ant skrebučio ar valgyti kartu kriaušėmis ar vynuogėmis. Taip pat ypač tiks su makaronais bei keptomis daržovėmis.

Pagaminta Latteria di Cameri sūrinėje, puoselėjančioje sūrio gamybos tradicijas ir kaupiančią laiko patikrintą patirtį nuo 1914-ųjų.

Sūris sveriamas, mažiausias kiekis 300 g.

SKU: N/A Kategorijos: Žymos:

Platesnis prekės aprašymas

Karvės pienas; Mascarpone 60% (pieno grietinėlė , pienas, citrinos rūgštis); Gorgonzola 40% ( pienas, druska, šliužo fermentas).

Papildoma informacija

Laikymo sąlygos

Svoris

,

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė: 1.651 KJ/400 Kcal; riebalų 37.9g, iš kurių sočiųjų riebalų 22.6g; angliavandenių 0.3g, iš kurių cukrų <0.1g; baltymų 12.1g; druskos 1.73g.