Parmigiano Reggiano – tai vienas iš seniausių ir žinomiausių itališkos kilmės sūrių, kurių gamybos tradicijos nekinta jau 1000 metų. Parmigiano Reggiano yra kietas, grudėtas itališkas sūris, pagamintas rankomis iš nepasterizuoto karvių pieno ir 18 mėnesių brandintas. Dėl išskirtinių brandinimo procesų, sūrį gali valgyti net laktozės netoleruojantys žmonės.
Šis 18 mėnesių brandintas sūris yra minkštos tekstūros, grietinėlę primenančio saldumo. Tai ne tik puikus užkandis prie vyno, bet ir nepamainomas ingridientas klasikinėje itališkoje virtuvėje – su juo patiekti tiek makaronai, tiek pica ar salotos, tampa ypatingais patiekalais.
Rankomis pagamintas ir 18 mėnesių brandintas tradicijas puoselėjančioje italų Gennari šeimos sūrinėje, veikiančioje nuo 1953-ųjų. Čia tradinės sūrio gamybos gairės perduodamas iš kartos į kartą ir užtikrinamas Parmigiano Reggiano sūrio autentiškumas. Turi D.O.P. sertifikatą.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.