Parmigiano reggiano sūris 18 mėn. brandinimo

10,20 37,00 

Svoris
260 g

10,20 37,00 

Išvalyti

Parmigiano Reggiano – tai vienas iš seniausių ir žinomiausių itališkos kilmės sūrių, kurių gamybos tradicijos nekinta jau 1000 metų. Parmigiano Reggiano yra kietas, grudėtas itališkas sūris, pagamintas rankomis iš nepasterizuoto karvių pieno ir 18 mėnesių brandintas. Dėl išskirtinių brandinimo procesų, sūrį gali valgyti net laktozės netoleruojantys žmonės.
Šis 18 mėnesių brandintas sūris yra minkštos tekstūros, grietinėlę primenančio saldumo. Tai ne tik puikus užkandis prie vyno, bet ir nepamainomas ingridientas klasikinėje itališkoje virtuvėje – su juo patiekti tiek makaronai, tiek pica ar salotos, tampa ypatingais patiekalais.

Rankomis pagamintas ir 18 mėnesių brandintas tradicijas puoselėjančioje italų Gennari šeimos sūrinėje, veikiančioje nuo 1953-ųjų. Čia tradinės sūrio gamybos gairės perduodamas iš kartos į kartą ir užtikrinamas Parmigiano Reggiano sūrio autentiškumas. Turi D.O.P. sertifikatą.

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (1)

1 atsiliepimas apie Parmigiano reggiano sūris 18 mėn. brandinimo

  1. tlover tonet

    I just could not depart your site prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person provide for your visitors? Is gonna be back often in order to check up on new posts

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Parmigiano Reggiano – tai vienas iš seniausių ir žinomiausių itališkos kilmės sūrių, kurių gamybos tradicijos nekinta jau 1000 metų. Parmigiano Reggiano yra kietas, grudėtas itališkas sūris, pagamintas rankomis iš nepasterizuoto karvių pieno ir 18 mėnesių brandintas. Dėl išskirtinių brandinimo procesų, sūrį gali valgyti net laktozės netoleruojantys žmonės.
Šis 18 mėnesių brandintas sūris yra minkštos tekstūros, grietinėlę primenančio saldumo. Tai ne tik puikus užkandis prie vyno, bet ir nepamainomas ingridientas klasikinėje itališkoje virtuvėje – su juo patiekti tiek makaronai, tiek pica ar salotos, tampa ypatingais patiekalais.

Rankomis pagamintas ir 18 mėnesių brandintas tradicijas puoselėjančioje italų Gennari šeimos sūrinėje, veikiančioje nuo 1953-ųjų. Čia tradinės sūrio gamybos gairės perduodamas iš kartos į kartą ir užtikrinamas Parmigiano Reggiano sūrio autentiškumas. Turi D.O.P. sertifikatą.

SKU: N/A Kategorijos:

Platesnis prekės aprašymas

karvės pienas

Papildoma informacija

Laikymo sąlygos

Svoris

,

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė 1633 kJ / 392 kcal, riebalai 28 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19 g, angliavandeniai 0g, iš kurių cukrūs 0g, baltymai 33 g, druska 1,6 g.