Karvės pieno sūris TALLEGIO D.O.P.
5,97 € – 19,90 €
Į krepšelį5,97 € – 19,90 €
Tai vienas populiariausių ir seniausių sūrių Italijoje, gaminamas dar nuo VIII amžiaus. Sūrio pavadinimas kilęs nuo Taleggio slėnio, kur jis buvo pirmą kartą pagamintas ir laikantis visų tradicijų gaminamas iki šių dienų. Gali būti gaminamas tik rudenį ir žiemą iš karvių pieno, o vėliau 35-50 dienų brandinamas specialioje aplinkoje (keli laipsniai šilumos ir 100% drėgmės). Bręsdamas Taleggio įgauna rausvumo, jame atsiranda pavienių skylučių, kvapas tampa salsvas, vaisinis, stiprus. Jis yra gomūriui malonios minkštos, tačiau elastingos kreminės konsistencijos ir idomaus, bet gerai subalansuoto, truputi saldaus ir tuo pačiu pikantiško skonio.
Kad sūris atsiskleistu savo pilnu potencialu pateikite jį kambario temperatūros. Skanaukite jį vieną arba kartu su polenta, garstyčiomis, medumi ar marmeladu. Šis sūris puikiai kontrastuoja ir su šviežiais vaisiais. Taip pat tinka gaminti rizoto, makaronus ar salotoms. Labai tinka kartu su raudonu vaisišku vynu.
Pagaminta Latteria di Cameri sūrinėje, puoselėjančioje sūrio gamybos tradicijas ir kaupiančią laiko patikrintą patirtį nuo 1914-ųjų.Turi D.O.P. sertifikatą.
Sūris sveriamas, mažiausias kiekis 300 g.
Platesnis prekės aprašymas
Karvės pienas , druska, šliužo fermentas.
Papildoma informacija
Laikymo sąlygos | |
---|---|
Svoris |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.