Parmigiano reggiano sūris 24 mėn. brandinimo

12,30 41,00 

Svoris
260 g

12,30 41,00 

Išvalyti

Parmigiano Reggiano – tai vienas iš seniausių ir žinomiausių itališkos kilmės sūrių, kurių gamybos tradicijos nekinta jau 1000metų. Parmigiano Reggiano yra kietas, grudėtas itališkas sūris, pagamintas rankomis iš nepasterizuoto karvių pieno ir 24 mėnesių brandintas. Dėl išskirtinių brandinimo procesų, sūrį gali valgyti net laktozės netoleruojantys žmonės.

Šis 24 mėnesiu brandintas yra trapios tekstūros su gomuryje jaučiamu gerai subalansuotu skoniu: subtilus saldumas ir tuo pačiu pikantiškumas su šviežio pieno natomis. Idealiai tinka kartu su putojančiu vynu, kriaušemis ir balzamiko padažu. Taip pat tai nepamainomas ingridientas klasikinėje itališkoje virtuvėje – su juo patiekti tiek makaronai, tiek pica ar salotos, tampa išties ypatingais patiekalais.

Rankomis pagamintas ir 24 mėnesius brandintas tradicijas puoselėjančioje italų Gennari šeimos sūrinėje, veikiančioje nuo 1953-ųjų. Čia tradinės sūrio gamybos gairės perduodamas iš kartos į kartą ir užtikrinamas Parmigiano Reggiano sūrio autentiškumas. Turi D.O.P. sertifikatą.

Sūris supakuotas vakuumo pakuotėje, svoris apie 250 g.

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Parmigiano reggiano sūris 24 mėn. brandinimo”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Parmigiano Reggiano – tai vienas iš seniausių ir žinomiausių itališkos kilmės sūrių, kurių gamybos tradicijos nekinta jau 1000metų. Parmigiano Reggiano yra kietas, grudėtas itališkas sūris, pagamintas rankomis iš nepasterizuoto karvių pieno ir 24 mėnesių brandintas. Dėl išskirtinių brandinimo procesų, sūrį gali valgyti net laktozės netoleruojantys žmonės.

Šis 24 mėnesiu brandintas yra trapios tekstūros su gomuryje jaučiamu gerai subalansuotu skoniu: subtilus saldumas ir tuo pačiu pikantiškumas su šviežio pieno natomis. Idealiai tinka kartu su putojančiu vynu, kriaušemis ir balzamiko padažu. Taip pat tai nepamainomas ingridientas klasikinėje itališkoje virtuvėje – su juo patiekti tiek makaronai, tiek pica ar salotos, tampa išties ypatingais patiekalais.

Rankomis pagamintas ir 24 mėnesius brandintas tradicijas puoselėjančioje italų Gennari šeimos sūrinėje, veikiančioje nuo 1953-ųjų. Čia tradinės sūrio gamybos gairės perduodamas iš kartos į kartą ir užtikrinamas Parmigiano Reggiano sūrio autentiškumas. Turi D.O.P. sertifikatą.

Sūris supakuotas vakuumo pakuotėje, svoris apie 250 g.

SKU: N/A Kategorijos: Žymos:

Platesnis prekės aprašymas

karvės pienas

Papildoma informacija

Laikymo sąlygos

Svoris

,

Maistinė vertė

Energetinė vertė 1671 kJ / 402 kcal, riebalai 30 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20 g, angliavandeniai 0g, iš kurių cukrūs 0g, baltymai 32.2 g, druska 1,6 g.