Parmigiano Reggiano – tai vienas iš seniausių ir žinomiausių itališkos kilmės sūrių, kurių gamybos tradicijos nekinta jau 1000metų. Parmigiano Reggiano yra kietas, grudėtas itališkas sūris, pagamintas rankomis iš nepasterizuoto karvių pieno ir 24 mėnesių brandintas. Dėl išskirtinių brandinimo procesų, sūrį gali valgyti net laktozės netoleruojantys žmonės.
Šis 24 mėnesiu brandintas yra trapios tekstūros su gomuryje jaučiamu gerai subalansuotu skoniu: subtilus saldumas ir tuo pačiu pikantiškumas su šviežio pieno natomis. Idealiai tinka kartu su putojančiu vynu, kriaušemis ir balzamiko padažu. Taip pat tai nepamainomas ingridientas klasikinėje itališkoje virtuvėje – su juo patiekti tiek makaronai, tiek pica ar salotos, tampa išties ypatingais patiekalais.
Rankomis pagamintas ir 24 mėnesius brandintas tradicijas puoselėjančioje italų Gennari šeimos sūrinėje, veikiančioje nuo 1953-ųjų. Čia tradinės sūrio gamybos gairės perduodamas iš kartos į kartą ir užtikrinamas Parmigiano Reggiano sūrio autentiškumas. Turi D.O.P. sertifikatą.
Sūris supakuotas vakuumo pakuotėje, svoris apie 250 g.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.