Karvės ir avies pieno sūris TUMA DLA PAJA

2 klientų atsiliepimai Sold: 2

5,20 39,90 

Svoris
130 g

5,20 39,90 

Išvalyti

Tai išties įdomus Pjemonto kalnų regiono sūris, kuris dėl brandinimo ant šieno per trumpą laiko tarpą tampa ypatingai minkštos ir kreminės konsistencijos, bei delikataus pieniško aromato su lengvomis lazdyno riešutų užuominomis. Ne veltui šis sūris jau 1997m. gavo “BEST CHEESE” oskaro apdovanojimą tarptautinėje Niujorke vykstančioje prabangaus maisto mugėje ,,Fancy Food“. Rekomenduojame užkandžių lėkštėje šį ypatingą delikatesą pateikti kartu su kokybišku mėlynių džemu bei derinti su Riesling, Chardonnay, Vermentino, Gewürztraminer vynais.

Tam, kad atsiskleistų sūrio skonis bei aromatas, prieš pateikiant, sūrį rekomenduojame palaikyti kambario temperatūroje bent 20-30min.

“Beppino occeli”  sūrius gamina laikantis šimtus metų, karta iš kartos perduotų sūrių gamybos tradicijų. Būdami tikri vizionieriai nebijo eksperimentuoti, todėl jų sukuriamuose sūriuose jaučiamis ne tik praeities skoniai ir aromatai, bet ir unikali, tik šiai sūrinei būdinga receptūra. Tai skonis, kurio negalima nupasakoti…Paragaukite!

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (2)

2 atsiliepimai apie Karvės ir avies pieno sūris TUMA DLA PAJA

  1. Annalea

    It’s truly very complicated in this busy life to listen news on Television, so I just use world wide web for that reason, and obtain the newest information.

    My homepage – Kiarra

  2. Śledź telefon

    Monitoruj telefon z dowolnego miejsca i zobacz, co dzieje się na telefonie docelowym. Będziesz mógł monitorować i przechowywać dzienniki połączeń, wiadomości, działania społecznościowe, obrazy, filmy, WhatsApp i więcej. Monitorowanie w czasie rzeczywistym telefonów, nie jest wymagana wiedza techniczna, nie jest wymagane rootowanie.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Tai išties įdomus Pjemonto kalnų regiono sūris, kuris dėl brandinimo ant šieno per trumpą laiko tarpą tampa ypatingai minkštos ir kreminės konsistencijos, bei delikataus pieniško aromato su lengvomis lazdyno riešutų užuominomis. Ne veltui šis sūris jau 1997m. gavo “BEST CHEESE” oskaro apdovanojimą tarptautinėje Niujorke vykstančioje prabangaus maisto mugėje ,,Fancy Food“. Rekomenduojame užkandžių lėkštėje šį ypatingą delikatesą pateikti kartu su kokybišku mėlynių džemu bei derinti su Riesling, Chardonnay, Vermentino, Gewürztraminer vynais.

Tam, kad atsiskleistų sūrio skonis bei aromatas, prieš pateikiant, sūrį rekomenduojame palaikyti kambario temperatūroje bent 20-30min.

“Beppino occeli”  sūrius gamina laikantis šimtus metų, karta iš kartos perduotų sūrių gamybos tradicijų. Būdami tikri vizionieriai nebijo eksperimentuoti, todėl jų sukuriamuose sūriuose jaučiamis ne tik praeities skoniai ir aromatai, bet ir unikali, tik šiai sūrinei būdinga receptūra. Tai skonis, kurio negalima nupasakoti…Paragaukite!

SKU: N/A Kategorijos:

Platesnis prekės aprašymas

Karvės pienas (pieno kilmė: Italija) (82%), avies pienas (pieno kilmė: Italija) (15%), grietinėlė, jūros druska, fermentai.

Papildoma informacija

Svoris

, ,

Laikymo sąlygos

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė 1201 KJ/287 Kcal, riebalai 25 g, angliavandeniai 0g, iš kurių cukrūs 0g, baltymai 15g.