Ožkų pieno sūris MATTONELLA

3 klientų atsiliepimai Sold: 5

9,87 32,90 

Svoris
300 g

9,87 32,90 

Išvalyti

Ožkos sūris Matonella – tai vienas populiariausių ir seniausių sūrių Italijoje, gaminamas dar nuo VIII amžiaus, tai Taleggio sūrio rūšis, tik iš ožkos pieno. Šio sūrio pavadinimas kilęs nuo Taleggio slėnio, kur jis buvo pirmą kartą pagamintas ir laikantis visų tradicijų gaminamas iki šių dienų. Šis sūris gaminamas iš ožkų pieno, o vėliau iki 60 dienų brandinamas specialioje aplinkoje (keli laipsniai šilumos ir 100% drėgmės). Bręstant Matonella sūriui jame atsiranda pavienių skylučių, kvapas tampa salsvas, vaisinis, stiprus. Sūris yra gomūriui malonios minkštos, tačiau elastingos kreminės konsistencijos ir įdomaus, bet gerai subalansuoto, truputį saldaus ir tuo pačiu pikantiško skonio.

Kad sūris pilnai atsiskleistų skonis pateikite jį kambario temperatūros. Mėgaukitės juo vienu arba kartu su polenta, garstyčiomis, medumi ar marmeladu. Šis sūris puikiai kontrastuoja ir su šviežiais vaisiais. Taip pat tinka gaminti rizoto, makaronus ar salotoms. Labai tinka kartu su raudonu vaisišku vynu.

Sūris sveriamas, mažiausias kiekis 300 g.

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (3)

3 atsiliepimai apie Ožkų pieno sūris MATTONELLA

  1. tlovertonet

    You are my inhalation, I possess few web logs and occasionally run out from to brand : (.

  2. Scottvak

    rybelsus generic https://rybelsus.tech/# buy semaglutide online
    order Rybelsus

  3. vorbelutrioperbir

    This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Ožkos sūris Matonella – tai vienas populiariausių ir seniausių sūrių Italijoje, gaminamas dar nuo VIII amžiaus, tai Taleggio sūrio rūšis, tik iš ožkos pieno. Šio sūrio pavadinimas kilęs nuo Taleggio slėnio, kur jis buvo pirmą kartą pagamintas ir laikantis visų tradicijų gaminamas iki šių dienų. Šis sūris gaminamas iš ožkų pieno, o vėliau iki 60 dienų brandinamas specialioje aplinkoje (keli laipsniai šilumos ir 100% drėgmės). Bręstant Matonella sūriui jame atsiranda pavienių skylučių, kvapas tampa salsvas, vaisinis, stiprus. Sūris yra gomūriui malonios minkštos, tačiau elastingos kreminės konsistencijos ir įdomaus, bet gerai subalansuoto, truputį saldaus ir tuo pačiu pikantiško skonio.

Kad sūris pilnai atsiskleistų skonis pateikite jį kambario temperatūros. Mėgaukitės juo vienu arba kartu su polenta, garstyčiomis, medumi ar marmeladu. Šis sūris puikiai kontrastuoja ir su šviežiais vaisiais. Taip pat tinka gaminti rizoto, makaronus ar salotoms. Labai tinka kartu su raudonu vaisišku vynu.

Sūris sveriamas, mažiausias kiekis 300 g.

SKU: N/A Kategorijos:

Platesnis prekės aprašymas

ožkos pienas, druska, šliužo fermentas

Papildoma informacija

Laikymo sąlygos

Svoris

,

Maistinė vertė 100 g.

Energetinė vertė: 1.240 KJ/296 Kcal; riebalų 23.9g, iš kurių sočiųjų riebalų 16.0g; angliavandenių <1g, iš kurių cukrų <1g; baltymų 18.3g; druskos 2.3g.