Šviežias mozzarella sūris CILIEGINA
5,49 €
Mozzarella – tai šviežias karvių pieno sūris, gaminamas pietų Italijoje ypatingu būdu – rankomis, 90 laipsnių karščio vandenyje, kol gaunama masė, itališkai vadinama „pasta filata“. Iš jos tradiciškai rankomis formuojamas mozzarella sūrio kamuoliukas. Sūris yra ypač minkštas, kreminės, tačiau elastingos tekstūros, plyšta gijomis ir turi labai daug drėgmės.
Mozzarella sūris nepakeičiamas virtuvėje – tinka tiek salotoms, picoms, sumuštiniams ar sriuboms. Puikiai tinka gurmaniškiems burgeriams gaminti.
La Daria Mozzarella sūris pagamintas autentiškame sūrio gaminimo regione – Apulijoje, mažoje šeimos sūrinėje. Čia pagaminti sūriai jau daugelį metų ruošiama pagal išskirtines tradicijas, vertinami gurmanų Italijoje.
Išparduota
Platesnis prekės aprašymas
Pasterizuotas karvės pienas, druska, šliužo fermentas.
Laikymo sąlygos | |
---|---|
Svoris | |
Maistinė vertė 100 g | Energetinė vertė 901 kJ/217 kcal, riebalai 16,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 11,8 g, angliavandeniai 1,4 g, iš kurių cukrūs 1 g, baltymai 15,77 g, druska 0,66 g. |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.