Ožkų pieno brandintas sūris VERZIN DI CAPRA

1 klientų atsiliepimai Sold: 0

14,97 49,90 

Svoris
300 g

14,97 49,90 

Išvalyti

Tai žymios ir autenitiškumu pasižyminčios Beppino Occelli sūrinės, limituoto leidimo sūris, kuris savo mėlynojo pėlėsinio gijomis tarsi primena garsujį Frabosa marmūrą, dar žinomą kaip verzino (verdolino). Pagamintas iš 100%  laisvėje besiganančių ožkų pieno. Šį prabangų ir retą sūrį patariame derinti prie ,,pilno kūno“, vintažinio raudono vyno. Taip pat galite išmėginti kombinacijoje su aromatingu baltuoju vynu.

Tam, kad atsiskleistų sūrio skonis bei aromatas, prieš pateikiant, sūrį rekomenduojame palaikyti kambario temperatūroje bent 20-30min.

“Beppino occeli”  sūrius gamina laikantis šimtus metų, karta iš kartos perduotų sūrių gamybos tradicijų. Būdami tikri vizionieriai nebijo eksperimentuoti, todėl jų sukuriamuose sūriuose jaučiami ne tik praeities skoniai ir aromatai, bet ir unikali, tik šiai sūrinei būdinga receptūra. Tai skonis, kurio negalima nupasakoti…Paragaukite!

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (1)

1 atsiliepimas apie Ožkų pieno brandintas sūris VERZIN DI CAPRA

  1. Robin

    hey there and thank you for your info – I have definitely picked up anything new from right here.
    I did however expertise a few technical points using
    this web site, as I experienced to reload the site a
    lot of times previous to I could get it to load properly.
    I had been wondering if your web hosting is OK?
    Not that I am complaining, but slow loading instances times will
    very frequently affect your placement in google and can damage your high-quality score if advertising
    and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and can look out for a lot more
    of your respective fascinating content. Ensure that you update this again very soon..
    Escape rooms hub

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Tai žymios ir autenitiškumu pasižyminčios Beppino Occelli sūrinės, limituoto leidimo sūris, kuris savo mėlynojo pėlėsinio gijomis tarsi primena garsujį Frabosa marmūrą, dar žinomą kaip verzino (verdolino). Pagamintas iš 100%  laisvėje besiganančių ožkų pieno. Šį prabangų ir retą sūrį patariame derinti prie ,,pilno kūno“, vintažinio raudono vyno. Taip pat galite išmėginti kombinacijoje su aromatingu baltuoju vynu.

Tam, kad atsiskleistų sūrio skonis bei aromatas, prieš pateikiant, sūrį rekomenduojame palaikyti kambario temperatūroje bent 20-30min.

“Beppino occeli”  sūrius gamina laikantis šimtus metų, karta iš kartos perduotų sūrių gamybos tradicijų. Būdami tikri vizionieriai nebijo eksperimentuoti, todėl jų sukuriamuose sūriuose jaučiami ne tik praeities skoniai ir aromatai, bet ir unikali, tik šiai sūrinei būdinga receptūra. Tai skonis, kurio negalima nupasakoti…Paragaukite!

SKU: N/A Kategorijos:

Platesnis prekės aprašymas

Ožkų pienas (pieno kilmės: Italija), jūros druska, šliužo fermentas

 

Papildoma informacija

Svoris

,

Laikymo sąlygos

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė 1389 KJ / 332 Kcal, riebalai 28 g, angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrūs 0 g, baltymai 20 g.