Išparduota

Karvės pieno sūris CASUTIN

3,19 31,90 

Svoris
100 g

3,19 31,90 

Išparduota

Išvalyti

Šis Tomino sūris gimsta Valcasotto ganyklose, o toliau remiantis karta iš kartos perduotomis gamybos tradicijomis bei unikalia Beppino Ocelli receptūra tobulinamas slėnyje.  Tai minkštos konsistencijos sūris, stipraus ir nepakartojamo skonio, vertinamas net didžiausių sūrio žinovų ir ekspertų! Idealiai tinka kaip aperityvas ir ant salotų, ant skrudintos duonos, taip pat puikiai tinka grilinti ir ruošti tiek karštam užkandžiui, tiek salotoms. Dera prie jauno, vidutinio sunkumo raudono vyno.

Tam, kad atsiskleistų sūrio skonis bei aromatas, prieš pateikiant, sūrį rekomenduojame palaikyti kambario temperatūroje bent 20-30min.

“Beppino occeli”  sūrius gamina laikantis šimtus metų, karta iš kartos perduotų sūrių gamybos tradicijų. Būdami tikri vizionieriai nebijo eksperimentuoti, todėl jų sukuriamuose sūriuose jaučiami ne tik praeities skoniai ir aromatai, bet ir unikali, tik šiai sūrinei būdinga receptūra. Tai skonis, kurio negalima nupasakoti…Paragaukite!

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (1)

1 atsiliepimas apie Karvės pieno sūris CASUTIN

  1. Suivre le téléphone

    urveillez votre téléphone de n’importe où et voyez ce qui se passe sur le téléphone cible. Vous serez en mesure de surveiller et de stocker des journaux d’appels, des messages, des activités sociales, des images, des vidéos, WhatsApp et plus. Surveillance en temps réel des téléphones, aucune connaissance technique n’est requise, aucune racine n’est requise.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Šis Tomino sūris gimsta Valcasotto ganyklose, o toliau remiantis karta iš kartos perduotomis gamybos tradicijomis bei unikalia Beppino Ocelli receptūra tobulinamas slėnyje.  Tai minkštos konsistencijos sūris, stipraus ir nepakartojamo skonio, vertinamas net didžiausių sūrio žinovų ir ekspertų! Idealiai tinka kaip aperityvas ir ant salotų, ant skrudintos duonos, taip pat puikiai tinka grilinti ir ruošti tiek karštam užkandžiui, tiek salotoms. Dera prie jauno, vidutinio sunkumo raudono vyno.

Tam, kad atsiskleistų sūrio skonis bei aromatas, prieš pateikiant, sūrį rekomenduojame palaikyti kambario temperatūroje bent 20-30min.

“Beppino occeli”  sūrius gamina laikantis šimtus metų, karta iš kartos perduotų sūrių gamybos tradicijų. Būdami tikri vizionieriai nebijo eksperimentuoti, todėl jų sukuriamuose sūriuose jaučiami ne tik praeities skoniai ir aromatai, bet ir unikali, tik šiai sūrinei būdinga receptūra. Tai skonis, kurio negalima nupasakoti…Paragaukite!

SKU: N/A Kategorijos:

Platesnis prekės aprašymas

Karvės pienas (pieno kilmė: Italija), jūros druska, fermentai

Papildoma informacija

Svoris

,

Laikymo sąlygos

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė 1515 KJ / 362 Kcal, riebalai 30 g, angliavandeniai 0g, iš kurių cukrūs 0g, baltymai 23g.