Strolghino saliamis, Riserva Sant’Antonio
8,20 €
La Fattoria di Parma Salamis: gylių tradicijų istorija kiekviename kasnelyje!
Pasinerkite į gurmanišką pasaulį su La Fattoria di Parma salami mėsomis, kurios gaminamos nuo 1936 metų! Ši šeimos įmonė iš Parmos, Italijos, puoselėja 150 metų patirtį gamindama aukščiausios kokybės rūkytas salami mėsas.
Pjaustykite plonomis riekelėmis ir patiekite su savo mėgstama duonele, sūriu ar šviežiomis daržovėmis. Tai puikus užkandis prie vyno arba kaip antipasti prieš pagrindinį patiekalą.
Geriausiai dera su:
Vynas: puikiai dera tiek su raudonu, tiek su baltu vynu. Galite pasirinkite iš mūsų e-parduotuvės vynų asortimento, kad pabrėžtumėte Salami skonį. Rekomenduojame derinti su šių vynuogių rūšių vynais: Sangiovese, Beaujolais, Syrah, Chablis, Pinot Grigio.
Parmigiano-Reggiano sūris: Šio sūrio brandus ir riešutinis skonis puikiai dera su dešros sodrumu.
Pecorino Sūris: sūrumas ir kietumas šio sūrio puikiai kontrastuoja su dešros saldumu.
Kiekvienas produktas yra kruopščiai atrinktas su meile su meile puikiam maistui, todėl nesivaržykite atrasti naujų skonių derinių!
Platesnis prekės aprašymas
Ingredientai:kiauliena, druska, baltasis vynas, prieskoniai, antioksidantas: E301, konservantai: E250, E252.
Sudėtyje yra sulfito < 10 ppm
Be glitimo
Scottvak –
more http://rybelsus.tech/# rybelsus cost
cheaper