Kalakutienos krūtinėle lėtai gaminta žemoje temperatūroje

2 klientų atsiliepimai Sold: 7

7,58 37,90 

Svoris
200 g

7,58 37,90 

Išvalyti

Pagaminta rankomis naudojant selektyviai atrinktų ir Italijoje veistų kalakutų krūtinėles. Kalakutiena lėtai kepta 12 val., dvejomis fazėmis tam, kad užtikrinti lengvą pjaustymą ir sustiprinti aromatą bei skonį. Vėliau mėsa truputi pakepinama, kol įgyja auksinį atspalvį. Labai skanus ir baltymais praturtintas produktas, rekomenduojamas atletams ar bet kam, kas rūpinasi savo mityba.
Puikiai tinka valgyti viena ar su salotomis, dėti į picas bei sumuštinius.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas.
Supjaustome griežinėliais, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (2)

2 atsiliepimai apie Kalakutienos krūtinėle lėtai gaminta žemoje temperatūroje

  1. Leonor

    hello there and thank you for your information – I have definitely picked up something new from right here.
    I did however expertise some technical points
    using this site, as I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load properly.
    I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances
    times will very frequently affect your placement in google and
    can damage your quality score if ads and marketing with Adwords.
    Well I am adding this RSS to my e-mail and can look out for
    much more of your respective interesting content.
    Make sure you update this again soon.. Lista escape roomów

  2. Martha

    Remarkable! Its truly awesome post, I have got much clear idea on the topic of from this post.

    Also visit my web page: web site

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pagaminta rankomis naudojant selektyviai atrinktų ir Italijoje veistų kalakutų krūtinėles. Kalakutiena lėtai kepta 12 val., dvejomis fazėmis tam, kad užtikrinti lengvą pjaustymą ir sustiprinti aromatą bei skonį. Vėliau mėsa truputi pakepinama, kol įgyja auksinį atspalvį. Labai skanus ir baltymais praturtintas produktas, rekomenduojamas atletams ar bet kam, kas rūpinasi savo mityba.
Puikiai tinka valgyti viena ar su salotomis, dėti į picas bei sumuštinius.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas.
Supjaustome griežinėliais, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

SKU: N/A Kategorijos:

Platesnis prekės aprašymas

Itališko kalakuto krūtinėlė, druska, cukrus (dextrozė, sacharozė), naturalūs skonio priedai, tirštiklis: karageninas, antioksidantai: natrio askorbatas, natrio nitritas.

Papildoma informacija

Svoris

,

Laikymo sąlygos

Maistinė vertė

Energetinė vertė 449 KJ/106 Kcal, riebalai 2,92g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,86 g, angliavandeniai 0,59 g, iš kurių cukrūs 0,46 g, baltymai 19,44 g, druska 2,59 g.