Saliami RUSTIC

8,78 43,90 

Svoris
200 g

8,78 43,90 

Išvalyti

Šis ypatingas itališkas salamis gaminamas tik iš specialiai atrinktų Po slėnio kiaulių. Mėsa yra sūdoma kartu su raudonuoju vynu, druska ir prieskoniais, vėliau du mėnesius brandinama. Išskirtini šios dešros receptą sukurė deli mėsos ekspertas – meistras Salumiere. Salame rustic receptas – tai kruopštus skonio balansavimo mokslas.
Šia dešra geriausiai mėgautis viena, kartu šviežiu itališku batonu, skonį puikiai papildo geras itališkas raudonas vynas.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas.
Salame Rustic supjaustome griežinėliais, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Saliami RUSTIC”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Šis ypatingas itališkas salamis gaminamas tik iš specialiai atrinktų Po slėnio kiaulių. Mėsa yra sūdoma kartu su raudonuoju vynu, druska ir prieskoniais, vėliau du mėnesius brandinama. Išskirtini šios dešros receptą sukurė deli mėsos ekspertas – meistras Salumiere. Salame rustic receptas – tai kruopštus skonio balansavimo mokslas.
Šia dešra geriausiai mėgautis viena, kartu šviežiu itališku batonu, skonį puikiai papildo geras itališkas raudonas vynas.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas.
Salame Rustic supjaustome griežinėliais, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

SKU: N/A Kategorijos:

Platesnis prekės aprašymas

Kiauliena, druka, rauonasis vynas (0.4%), prieskpniai, naturalūs skonio priedai, konservantai: natrio nitritas (E250), kalio nitratas (E252).

Papildoma informacija

Svoris

,

Laikymo sąlygos

Maistinė vertė

Energetinė vertė kJ/kcal 1504/363, riebalai 29,4g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,5g, angliavandeniai < 1,0 g, iš kurių cukrūs <0,1 g, baltymai 24.5 g, druska 3,1g.