Pažande GUANCIALE DI GOLA

6,38 31,90 

Svoris
200 g

6,38 31,90 

Išvalyti

Guanciale di gola – tai Italijoje gaminama kiaulės pažande, kuri sūdoma kartu su aromatizuotomis žolelėmis bei prieskoniais, o vėliau 3 mėnesius brandinama. Gaunama charakteringa, tankios konsistencijos mėsa tobulai tinkanti ne tik valgyti vieną, bet ir kaip ingridientas į kitus patiekalus.
Tai dviejų visiems puikiai žinomų, klasikinių itališkų patiekalų ingridientas: pasta carbonara ir pasta amatriciana. Taip pat tinka kartu su karšta ciabatta ar fokačija, jei norit ypatingo skonio – ant duonelės taip pat uždėkite truputi trumo.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas
Pažandę supjaustome juostelėmis, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Pažande GUANCIALE DI GOLA”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Guanciale di gola – tai Italijoje gaminama kiaulės pažande, kuri sūdoma kartu su aromatizuotomis žolelėmis bei prieskoniais, o vėliau 3 mėnesius brandinama. Gaunama charakteringa, tankios konsistencijos mėsa tobulai tinkanti ne tik valgyti vieną, bet ir kaip ingridientas į kitus patiekalus.
Tai dviejų visiems puikiai žinomų, klasikinių itališkų patiekalų ingridientas: pasta carbonara ir pasta amatriciana. Taip pat tinka kartu su karšta ciabatta ar fokačija, jei norit ypatingo skonio – ant duonelės taip pat uždėkite truputi trumo.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas
Pažandę supjaustome juostelėmis, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

SKU: N/A Kategorijos:

Platesnis prekės aprašymas

Kiauliena, druska, baltasis pipiras ir česnako milteliai.

Papildoma informacija

Svoris

,

Laikymo sąlygos

Maistinė vertė

Energetinė vertė kJ/kcal 2698KJ/655Kcal, riebalai 68,10 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23,0 g, angliavandeniai < 0,5 g, iš kurių cukrūs < 0,5 g, baltymai 10,5 g, druska 3,60 g.