Parmigiano Reggiano – tai vienas iš seniausių ir žinomiausių itališkos kilmės sūrių, kurių gamybos tradicijos nekinta jau 1000 metų. Parmigiano Reggiano yra kietas, grudėtas itališkas sūris, pagamintas rankomis iš nepasterizuoto karvių pieno ir 18 mėnesių brandintas. Dėl išskirtinių brandinimo procesų, sūrį gali valgyti net laktozės netoleruojantys žmonės.
Šis 18 mėnesių brandintas sūris yra minkštos tekstūros, grietinėlę primenančio saldumo. Tai ne tik puikus užkandis prie vyno, bet ir nepamainomas ingridientas klasikinėje itališkoje virtuvėje – su juo patiekti tiek makaronai, tiek pica ar salotos, tampa ypatingais patiekalais.
Rankomis pagamintas ir 18 mėnesių brandintas tradicijas puoselėjančioje italų Gennari šeimos sūrinėje, veikiančioje nuo 1953-ųjų. Čia tradinės sūrio gamybos gairės perduodamas iš kartos į kartą ir užtikrinamas Parmigiano Reggiano sūrio autentiškumas. Turi D.O.P. sertifikatą.
tlover tonet –
I just could not depart your site prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person provide for your visitors? Is gonna be back often in order to check up on new posts
Krystle –
You really make it appear really easy together with your presentation but I to find this topic to be
really something which I think I would by no means understand.
It kind of feels too complex and very large for me.
I’m looking ahead for your next publish, I’ll try to get the grasp of it!
Escape room lista
smorter giremal –
My brother suggested I would possibly like this website. He was totally right. This post truly made my day. You cann’t believe simply how much time I had spent for this information! Thank you!
tlover tonet –
You could definitely see your expertise in the work you write. The sector hopes for more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. Always follow your heart.
Scottvak –
semaglutide https://rybelsus.tech/# Buy semaglutide pills
order Rybelsus
vorbelutrioperbir –
Very good written information. It will be useful to everyone who utilizes it, including myself. Keep up the good work – looking forward to more posts.