Parma kumpis RISERVA RARA P.D.O., brandintas 35 mėn.

11 klientų atsiliepimai Sold: 4

11,98 59,90 

Svoris
200 g

11,98 59,90 

Išvalyti

Tai Italijos kumpių Etalonas. Parmos kumpiui naudojamos tik vyriškos giminės ir tik tam tikrų veislių kiaulių užpakalinės kojos. ,,Riserva rara‘‘ parmos kumpio gamybai naudotas kiaulės užaugintos Langhirane, Parmos provincijoje, kur išskirtinis mikroklimatas ir amžiaus senumo gamybos tradicijos sukuria unikalias sąlygas Parmos kumpio gamybai ir brandinimui. Brandinimui naudojami specialūs kambariai, esantys po žeme. Šie kambariai aprūpinami jūros oru atkeliaujančiu per Apeninų miškus, dėka dėl drėgno žiemų klimato kumpiai yra minkšti ir drėgni. Tai išskirtinis ir teisiškai apsaugotas produktas, kurio kokybę garantuoja P.D.O. sertifikatas.
Italų gurmaniško maisto ir vyno „Gambero Ross“ žurnalas įvertino šį ‘‘Riserva Rara” Prosciutto Crudo di Parma P.D.O. kumpį kaip nr.1 iš top 10 Italijoje.
Be parmos kumpio itališka virtuvė – neįsivaizduojama. Jį ne tik puikiai galima valgyti vieną, tačiau labai tinka dėti į salotas kartu su šviežiu mozzarella ar burrata sūriu, taip pat tinka picoms. Šį kumpį rekomenduojama derinti kartu su Parmiggiano Reggiano sūriu arba su vaisiais: melionu arba figomis.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas.
Parma kumpis supjaustomas juostelėmis, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (11)

11 atsiliepimų apie Parma kumpis RISERVA RARA P.D.O., brandintas 35 mėn.

  1. Jacqueline

    hello there and thank you for your information – I have
    definitely picked up something new from right here. I did however
    expertise a few technical points using this web site,
    as I experienced to reload the website a lot of times previous to I could
    get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK?

    Not that I am complaining, but slow loading instances times will very frequently affect
    your placement in google and could damage your high-quality score if ads and marketing
    with Adwords. Anyway I’m adding this RSS to my email and could look out for a lot
    more of your respective intriguing content. Make sure you update this again very soon..
    Escape room lista

  2. Demi

    We are a bunch of volunteers and opening a
    new scheme in our community. Your website provided us
    with valuable info to work on. You’ve done a formidable activity and our entire group
    can be thankful to you.

    Stop by my site – homepage

  3. her response

    If some one wishes to be updated with newest technologies after that he must be go to see this web site and be up to date all the time.

  4. Cristobal Trichel

    Pretty! This was a really wonderful article. Thank you for supplying these details.

  5. Vernetta Crichlow

    Hello! I just wish to offer you a big thumbs up for the excellent info you have here on this post. I am returning to your blog for more soon.

  6. Scottvak

    order Rybelsus http://rybelsus.tech/# cheap Rybelsus 14 mg
    buy semaglutide online

  7. tubidy

    Greetings! Very useful advice within this post! It’s the little changes that will make the most important changes. Thanks for sharing!

  8. tubidy

    Pretty! This has been an incredibly wonderful post. Thank you for supplying this info.

  9. Lashawn

    Hey there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
    I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords
    but I’m not seeing very good success. If you know of any please
    share. Many thanks! I saw similar article here: Warm blankets

  10. tiktok downloader

    I blog often and I genuinely appreciate your content. The article has truly peaked my interest. I’m going to take a note of your site and keep checking for new information about once a week. I opted in for your RSS feed as well.

  11. Becky

    sugar defender For several years,
    I’ve fought unpredictable blood sugar level swings that left
    me feeling drained pipes and inactive. Yet since integrating Sugar my energy levels are currently steady and consistent, and I no more hit a wall in the
    mid-days. I value that it’s a gentle, all-natural method that does not featured any undesirable negative effects.
    It’s really changed my every day life.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Tai Italijos kumpių Etalonas. Parmos kumpiui naudojamos tik vyriškos giminės ir tik tam tikrų veislių kiaulių užpakalinės kojos. ,,Riserva rara‘‘ parmos kumpio gamybai naudotas kiaulės užaugintos Langhirane, Parmos provincijoje, kur išskirtinis mikroklimatas ir amžiaus senumo gamybos tradicijos sukuria unikalias sąlygas Parmos kumpio gamybai ir brandinimui. Brandinimui naudojami specialūs kambariai, esantys po žeme. Šie kambariai aprūpinami jūros oru atkeliaujančiu per Apeninų miškus, dėka dėl drėgno žiemų klimato kumpiai yra minkšti ir drėgni. Tai išskirtinis ir teisiškai apsaugotas produktas, kurio kokybę garantuoja P.D.O. sertifikatas.
Italų gurmaniško maisto ir vyno „Gambero Ross“ žurnalas įvertino šį ‘‘Riserva Rara” Prosciutto Crudo di Parma P.D.O. kumpį kaip nr.1 iš top 10 Italijoje.
Be parmos kumpio itališka virtuvė – neįsivaizduojama. Jį ne tik puikiai galima valgyti vieną, tačiau labai tinka dėti į salotas kartu su šviežiu mozzarella ar burrata sūriu, taip pat tinka picoms. Šį kumpį rekomenduojama derinti kartu su Parmiggiano Reggiano sūriu arba su vaisiais: melionu arba figomis.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas.
Parma kumpis supjaustomas juostelėmis, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

SKU: N/A Kategorijos:

Platesnis prekės aprašymas

Kiauliena, druska.

Papildoma informacija

Svoris

,

Laikymo sąlygos

Maistinė vertė

Energetinė vertė kJ/kcal 1113 KJ/ 267Kcal, riebalai 18,00 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,10 g, angliavandeniai <0,5g, iš kurių cukrūs 0 g, baltymai 26,00 g, druska 4,40 g.