Išparduota
80 g

Barolo vyne brandintas avies ir karvės pieno sūris

5,50 

Pagamintas iš avių ir karvių pieno, o vėliau brandinamas ,,Beppino Occelli” sūrinės rūsiuose Pjemonto regione, kartu su aukščiausios kokybės Barolo DOCG vyno išspaudomis. Būtent dėl šio brandinimo proceso jis dar vadinamas „girtu“ sūriu. „Slow Food“ ekspertų „Occelli al Barolo” buvo išrinktas geriausiu pasaulyje „girtu“ sūriu, laimėjo aukso medalį „World cheese awards“. Tai sūris, kuris maloniai nustebins kiekvieno gurmano gomurį ne tik skoniu, bet ir išskirtine konsistencija bei užburiančiu aromatu. Tuo pačiu metu sodrus ir tankus sūris, kuris tarsi įvyniotas į dangiškai trapią Barolo vyno plutelę. Šiuo delikatesu rekomenduojame mėgautis kartu su vintažiniais raudonais vynais.

Tam, kad atsiskleistų sūrio skonis bei aromatas, prieš pateikiant, sūrį rekomenduojame palaikyti kambario temperatūroje bent 20-30min.

“Beppino occeli”  sūrius gamina laikantis šimtus metų, karta iš kartos perduotų sūrių gamybos tradicijų. Būdami tikri vizionieriai nebijo eksperimentuoti, todėl jų sukuriamuose sūriuose jaučiami ne tik praeities skoniai ir aromatai, bet ir unikali, tik šiai sūrinei būdinga receptūra. Tai skonis, kurio negalima nupasakoti…Paragaukite!

Išparduota

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Barolo vyne brandintas avies ir karvės pieno sūris”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Platesnis prekės aprašymas

Karvės pienas (pieno kilmė: Italija),  avies pienas (pieno kilmė: Italija),„Barolo DOCG“ išspaudos 10% (kilmė Italija), „Barolo DOCG“ vynas 4% (kilmės šalis Italija), jūros druska, fermentai.

 

Svoris

Laikymo sąlygos

Maistinė vertė 100 g

Energetinė vertė 1659 KJ / 396 Kcal, riebalai 32 g, angliavandeniai 0,6 g, iš kurių cukrūs 0 g, baltymai 23 g.