Saliami FILETTO

8,78 43,90 

Svoris
200 g

8,78 43,90 

Išvalyti

Saliami filetto – tai dvigubas malonumas kiekvienam gurmanui, kadangi dešra pagaminta naudojantis dviejų išskirtinių skonių sąjunga – pagal Emilian tradicijas pagamintos ir sukapotos kiaulienos mėsos ir kruopščiai atrinktos kiaulienos filė. Salami fileto gaminam tik iš selektyviai atrinktų, Po slėnyje užaugintų kiaulių mėsos ir mažiausiai du mėnesius brandinama specialiomis sąlygomis. Tai bus malonus atradimas kiekvienam naujus skonius mėgstančiam gurmanui!
Dėl ir taip išskirtinio šio dešros skonio, rekomenduojame ja mėgautis viena, kartu su šviežiu itališku batonu ir taure prosecco.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas.
Saliami filetto supjaustome griežinėliais, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (2)

2 atsiliepimai apie Saliami FILETTO

  1. smorter giremal

    I am commenting to make you understand what a awesome discovery my cousin’s daughter found browsing your webblog. She discovered a good number of things, not to mention what it’s like to possess an ideal giving style to make many more effortlessly completely grasp certain specialized issues. You really did more than our own desires. Thanks for coming up with these precious, safe, revealing and even fun thoughts on that topic to Evelyn.

  2. droversointeru

    I have been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Saliami filetto – tai dvigubas malonumas kiekvienam gurmanui, kadangi dešra pagaminta naudojantis dviejų išskirtinių skonių sąjunga – pagal Emilian tradicijas pagamintos ir sukapotos kiaulienos mėsos ir kruopščiai atrinktos kiaulienos filė. Salami fileto gaminam tik iš selektyviai atrinktų, Po slėnyje užaugintų kiaulių mėsos ir mažiausiai du mėnesius brandinama specialiomis sąlygomis. Tai bus malonus atradimas kiekvienam naujus skonius mėgstančiam gurmanui!
Dėl ir taip išskirtinio šio dešros skonio, rekomenduojame ja mėgautis viena, kartu su šviežiu itališku batonu ir taure prosecco.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas.
Saliami filetto supjaustome griežinėliais, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

SKU: N/A Kategorijos:

Platesnis prekės aprašymas

Kiauliena, druska, dekstrozė, prieskoniai, antioksidantai: natrio askorbatas (E301), vynas, česnakas, konservantai: kalio nitratas (E252), natrio nitritas (E250).

Papildoma informacija

Svoris

,

Laikymo sąlygos

Maistinė vertė

Energetinė vertė kJ/kcal 1333/321, riebalai 24 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,0 g, angliavandeniai < 1,0 g, iš kurių cukrūs <0,1 g, baltymai 26.2 g, druska 3,4 g.