Jautienos kumpis BRESAOLA PUNTA d’ANCA

10,98 54,90 

Svoris
200 g

10,98 54,90 

Išvalyti

Bresaola – tai ypatingai aukštos kokybės itališkas delikatesas, pagamintas iš pasūdytos, vytintos ir vėliau brandintos galvijų šlaunies raumens mėsos. Kruopštus apdorojimas ir lėtas brandinimas sukuria sultingą ir tobulai skanų produktą.
Užteks šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus ir parmezano sūrio drožlių, kad gautumėte puikų, labai greitai paruošiamą, skanų ir maistingą patiekalą.
Tie, kurie mėgstate įmantresnius patiekalus – galite sukurti mini vyniotinius, sukdami bresaolą aplink minkštą kreminį ožkos sūrį, pašlakstydami jį su šlakeliu ypač tyro alyvuogių aliejaus.

Bresaolo kumpį sudaro mažiau nei 3 proc. riebalų ir jame gausu proteinų, todėl labai tiks sportininkams ieškantiems skanaus bei sveiko energijos ir baltymų šaltinio.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas.
Bresaolą supjaustome griežinėliais, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (2)

2 atsiliepimai apie Jautienos kumpis BRESAOLA PUNTA d’ANCA

  1. tlover tonet

    Utterly pent subject material, Really enjoyed studying.

  2. vorbelutr ioperbir

    I will right away snatch your rss feed as I can not find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you’ve any? Please permit me recognize in order that I may just subscribe. Thanks.

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Bresaola – tai ypatingai aukštos kokybės itališkas delikatesas, pagamintas iš pasūdytos, vytintos ir vėliau brandintos galvijų šlaunies raumens mėsos. Kruopštus apdorojimas ir lėtas brandinimas sukuria sultingą ir tobulai skanų produktą.
Užteks šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus ir parmezano sūrio drožlių, kad gautumėte puikų, labai greitai paruošiamą, skanų ir maistingą patiekalą.
Tie, kurie mėgstate įmantresnius patiekalus – galite sukurti mini vyniotinius, sukdami bresaolą aplink minkštą kreminį ožkos sūrį, pašlakstydami jį su šlakeliu ypač tyro alyvuogių aliejaus.

Bresaolo kumpį sudaro mažiau nei 3 proc. riebalų ir jame gausu proteinų, todėl labai tiks sportininkams ieškantiems skanaus bei sveiko energijos ir baltymų šaltinio.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas.
Bresaolą supjaustome griežinėliais, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

SKU: N/A Kategorijos:

Platesnis prekės aprašymas

Jautiena, druska, prieskoniai, dekstrozė, konservantai: E250 ir E252.

Papildoma informacija

Svoris

,

Laikymo sąlygos

Maistinė vertė (100 g/ml)

Energetinė vertė kJ/kcal 673,4/168,3, riebalai 2,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,0 g, angliavandeniai <0,5 g, iš kurių cukrus <0,5 g, baltymai 33,7 g, druska 3,8 g.