Jautienos kumpis BRESAOLA DI TORO

10,78 53,90 

Svoris
200 g

10,78 53,90 

Išvalyti

Bresaola di Toro – tai ypatingai aukštos kokybės itališkas delikatesas, pagamintas tik iš selektyviai atrinktų ir labai vertinamų galvijų veislių. Brandinamas 60 dienų, šis kumpis įgauna intensyvų aromatą, švelnią konsistenciją ir nenusakomą skonį!
Puikiai tinka valgyti kartu rukola, šlakeliu ypač tyro alyvuogių aliejaus ir gabalėliais Parmiggiano Reggiano sūrio.
Bresaolo di Toro kumpį sudaro tik 2proc. riebalų ir jame gausu proteinų, todėl labai tiks sportininkams ieškantiems skanaus bei sveiko energijos ir baltymų šaltinio.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas.
Bresaolą supjaustome griežinėliais, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

Į krepšelį
APSIPIRKTI
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Jautienos kumpis BRESAOLA DI TORO”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Bresaola di Toro – tai ypatingai aukštos kokybės itališkas delikatesas, pagamintas tik iš selektyviai atrinktų ir labai vertinamų galvijų veislių. Brandinamas 60 dienų, šis kumpis įgauna intensyvų aromatą, švelnią konsistenciją ir nenusakomą skonį!
Puikiai tinka valgyti kartu rukola, šlakeliu ypač tyro alyvuogių aliejaus ir gabalėliais Parmiggiano Reggiano sūrio.
Bresaolo di Toro kumpį sudaro tik 2proc. riebalų ir jame gausu proteinų, todėl labai tiks sportininkams ieškantiems skanaus bei sveiko energijos ir baltymų šaltinio.
Bedogni Egidio – Parmos kumpio gamybos meistrai nuo 1956-ųjų. Iki šių dienų puoselėja iš kartos į kartą perduotas autentiškas gamybos tradicijas.
Bresaolą supjaustome griežinėliais, mažiausias užsakymo svoris 200 g.

SKU: N/A Kategorijos:

Platesnis prekės aprašymas

Jautiena, druska, prieskoniai, dekstrozė, konservantai: E250 ir E252.

Papildoma informacija

Svoris

,

Laikymo sąlygos

Maistinė vertė (100 g/ml)

Energetinė vertė kJ/kcal 640/152, riebalai 3,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,8 g, angliavandeniai <0,5 g, iš kurių cukrus <0,5 g, baltymai 30 g, druska 3,5 g.