Itališki džiovinti baravykai (porcini)
10,90 €
Į krepšelį10,90 €
Geriausi itališki porcini (baravykai) grybai, surinkti rankomis sezono piko metu, kai jie yra skaniausi. Konservavimo procesas prailgina grybų gyvenimą ir leidžia mėgautis neįtikėtinu jų skoniu bet kuriuo metų laiku. Naudokite juos bet kokiam maisto pagardinimui.
Kaip naudoti:
Grybus reikia rehidratuoti. 30 minučių sudėkite norimą kiekį porcini grybų į dubenį, užpilkite 100 ml šilto vandens, uždenkite . Tada švelniai išimkite juos iš vandens, naudodami sietelį ir pašalinkite perteklinį vandenį. Voilà – turite nepakartojamą ingridientą jūsų tobuliems patiekalams!
Liko: 2
Platesnis prekės aprašymas
Džiovinti porcini grybai (Boletus edulis, B. reticulatus, B. aereus, B, pinicola)
Laikymo sąlygos | Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir karščio |
---|---|
Svoris |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.